OM

Herunder kan du læse mere om H.H. Entreprenør

H.H. Entreprenørforretning

H.H. Entreprenørforretning A/S er drevet af den nuværende ejer siden 2006, men historien bag navnet H.H. går mere end 40 år tilbage hvor grundlæggerne af H.H. Maskinstation, Henning Knudsen og Henning Sørensen udførte landbrugsarbejde samt støbte fundamenter til husbyggerier og udførte forskelligt kloak og anlægsarbejde.

De landbrugsrelaterede aktiviteter er nu ophørt, så det i dag kun er entreprenørarbejdet der er i fokus.

I 2011 købte vi lastbil og fik vognmandstilladelse, som et led i strategien om at udvikle og optimere virksomheden og sørge for, at mest muligt arbejde kan gøres internt. Ligeledes i den forbindelse, tilkøbes entreprenørfirmaet Jørgen Rasmussen ApS, der er hjemmehørende i Hedensted og som gennem mere end 25 år har udført jord, kloak og anlægsopgaver i lokalområdet.

I efteråret 2017 opkøbte vi BJ anlæg i Børkop, som hovedsageligt arbejdede for fjernvarme og vandværker i lokalområdet.

Vi er i H.H. Entreprenørforretning ca. 25 medarbejdere som beskæftiger sig bredt med opgaver indenfor bl.a. kloak, jord og beton. Vi har medarbejdere som både i marken, og ledelsesmæssigt er i stand til at udføre både små og mellemstore projekter, og som hurtigt og effektivt kan finde løsninger på at udrede uventede problemer.

Vi lægger stor vægt på professionalisme, kvalitet og sikkerhed, samt at have en bred viden og kompetence inden for alle vores arbejdsområder. Det vigtigste for os er at vores kunder er i trygge hænder, uanset om det drejer sig om planlægning, rådgivning eller udførsel af arbejde.

 

Billede af vores personale taget i forbindelse med vores 40 års jubilæum i 2017.


J.R. ENTREPRENØRFIRMA

Entreprenørfirmaet Jørgen Rasmussen ApS blev stiftet midt i 70’erne af Jørgen Rasmussen i Rårup tæt ved Juelsminde. J.R. har i mere end 40 år udført jord, kloak og anlægsarbejde i lokalområdet.

I 2013 blev J.R. opkøbt af H.H. Entreprenørforretning, som et led i vores strategi om at bygge en professionel, udbredt og kompetencerig virksomhed.

Container med Jørgen Rasmussens logo og information.


BJ-ANLÆG

BJ-Anlæg blev stiftet af Bjørn Jeppesen i sommeren 2003, med kontor i Børkop. BJ-Anlæg var en lokalorienteret håndværker virksomhed, som hovedsageligt arbejdede med vedligeholdelse og nyanlæggelse af mindre belægningsarbejde, samt diverse opgaver for fjernvarme og vandværker i lokalområdet.

Som en kvalitetsbevidst og professionel håndværker, er Bjørn Jeppesen i dag en værdsat medarbejder hos H.H. Entreprenørforretning efter BJ-Anlæg blev opkøbt i 2017.

 

BJ Anlægs varevogn med trailer.


LÆRLINGE

Vi har ofte mellem 2 og 4 lærlinge ansat, som et led i deres uddannelsesforløb, hvor vi hjælper dem med at danne sig erfaring inden for fagområdet. Vores lærlinge vil aldrig være alene på en byggeplads, så der er altid en fulduddannet medarbejder med ansvar for at ting bliver lavet som de skal og efter reglerne.
Vi har i øjeblikket 3 lærlinge ansat fra Learnmark i Horsens.

Et træningsprojekt hvor der etableres et miniature kloaknet.


HH Entreprenør