OM

Herunder kan du læse mere om H.H. Entreprenør

H.H. Entreprenørforretning A/S

H.H. Entreprenørforretning A/S er drevet af den nuværende ejer siden 2006, men historien bag navnet H.H. går mere end 40 år tilbage hvor grundlæggerne af H.H. Maskinstation, Henning Knudsen og Henning Sørensen udførte landbrugsarbejde samt støbte fundamenter til husbyggerier og udførte forskelligt kloak og anlægsarbejde.

De landbrugsrelaterede aktiviteter er nu ophørt, så det i dag kun er entreprenørarbejdet der er i fokus.

I 2011 købte vi lastbil og fik vognmandstilladelse, som et led i strategien om at udvikle og optimere virksomheden og sørge for, at mest muligt arbejde kan gøres internt. Ligeledes i den forbindelse, tilkøbes entreprenørfirmaet Jørgen Rasmussen ApS, der er hjemmehørende i Hedensted og som gennem mere end 25 år har udført jord, kloak og anlægsopgaver i lokalområdet.

I efteråret 2017 opkøbte vi BJ anlæg i Børkop, som hovedsageligt arbejdede for fjernvarme og vandværker i lokalområdet.

Vi er i H.H. Entreprenørforretning A/S ca. 25 medarbejdere som beskæftiger sig bredt med opgaver indenfor bl.a. kloak, jord og beton. Vi har medarbejdere som både i marken, og ledelsesmæssigt er i stand til at udføre både små og mellemstore projekter, og som hurtigt og effektivt kan finde løsninger på at udrede uventede problemer.

Vi lægger stor vægt på professionalisme, kvalitet og sikkerhed, samt at have en bred viden og kompetence inden for alle vores arbejdsområder. Det vigtigste for os er at vores kunder er i trygge hænder, uanset om det drejer sig om planlægning, rådgivning eller udførsel af arbejde.

 

Billede af vores personale taget i forbindelse med vores 40 års jubilæum i 2017.


J.R. ENTREPRENØRFIRMA

I 2013 blev J.R. opkøbt af H.H. Entreprenørforretning, som et led i vores strategi om at bygge en professionel, udbredt og kompetencerig virksomhed og som fortsat hører under H.H. Entreprenørforretning

Container med Jørgen Rasmussens logo og information.


HH Entreprenør